Soorten lidmaatschappen

Er zijn verschillende soorten lidmaatschap mogelijk bij TC Schiebroek. Hieronder vind je de mogelijkheden en tarieven.

per 1-1-2018
per 1-7-2018
per 1-10-2018
Inschrijfgeld
Senior lid Onbeperkt speelrecht € 225,- € 150,- € 25,-
Dag lid Werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur € 175,- € 115,- € 25,-
Student lid * Werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur € 130,- € 87,- € 25,-
Student lid+ * Onbeperkt speelrecht € 195,- € 130,- € 25,-
Pupil **  t/m 7 jaar € 50,- € 34,-
Junior *** 8 t/m 10 jaar € 75,- € 50,-
Jeugdlid **** 11 t/m 17 jaar € 100,- € 67,- € 10,-
Winterlid ***** vanaf 18 jaar € 100,- € 10,-
Winterjeugdlid ***** 11 t/m 17 jaar € 50,- € 10,-

* Student lid / student lid+
Meld je je aan als student lid, stuur dan een geldig bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling met het inschrijfformulier mee. Dit bewijs van inschrijving moet je elk jaar opnieuw overhandigen.

** Pupil
Een pupil wordt junior lid in het jaar dat hij/zij 8 wordt.

*** Junior
Een junior wordt jeugdlid in het jaar dat hij/zij 11 wordt.

**** Jeugdlid
Een jeugdlid wordt senior lid in het jaar dat hij/zij 18 wordt.

***** Winterlid
Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april. Het winterlidmaatschap eindigt automatisch zonder dat opzegging nodig is. Indien het volwassen-winterlidmaatschap wordt omgezet in een regulier senior-, dag of student (-plus)-lidmaatschap, wordt een korting van € 30,– op het reguliere lidmaatschap verleend. Indien het jeugd-winterlidmaatschap wordt omgezet in een regulier jeugdlidmaatschap, wordt een korting van € 20,– op het reguliere lidmaatschap verleend.

Rotterdampas

Beschik je over een geldige Rotterdampas? Dan ontvang je € 25,- korting! Ook als je al lid bent. De contributie wordt ieder jaar in januari gefactureerd. De Rotterdampassen worden echter pas in februari/maart uitgegeven. Stuur tegen die tijd het nummer van de pas naar de ledenadministratie en de korting wordt naar je overgemaakt. Vanaf 2017 is het ook mogelijk om te kiezen voor € 30,- bartegoed op je KNLTB-pas. Geef je keuze tegelijkertijd met het Rotterdampas nummer door aan de ledenadministratie.

Lid worden

Vul het aanmeldformulier in. Je aanmelding wordt per email bevestigd. Wil je winterlid worden, vul dan het volgende winter aanmeldformulier in. Door het invullen en verzenden van een van beide formulieren word je lid van TC Schiebroek. Je verklaart daarbij kennis te hebben genomen van de statuten.

aanmeldformulier

winter aanmeldformulier

Algemene beleidsregels ten aanzien van het lidmaatschap

• Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, doe dit dan voor 1 november. Je kunt een mail sturen naar leden@tc-schiebroek.nl of een brief naar ons postbus adres. Heb je niet opgezegd voor die datum, dan wordt je lidmaatschap automatisch met een kalenderjaar verlengd.
  • Tussentijds opzeggen is mogelijk, echter is er geen restitutie van het contributiegeld. Het lidmaatschap zal per 1 januari van het volgende kalenderjaar stopgezet worden.