Veel activiteiten

Jaarlijks worden er veel sportieve en gezelligheidsactiviteiten georganiseerd voor leden. Kijk voor een volledig overzicht naar de evenementen agenda en zet ze in je agenda. En natuurlijk… Doe vooral mee!In het voor- en najaar wordt op vrijdag, zaterdag en zondag competitie gespeeld. Tijdens de competitieweken worden regelmatig feestjes georganiseerd. Dat is één van de redenen waarom TC Schiebroek bekend staat als een gezellige vereniging! Er zijn meerdere eendaagse toernooien in het jaar, en één keer per jaar vinden de clubkampioenschappen voor jeugd en senioren plaats. Tot slot is er het open jeugd toernooi en de beroemde Schiebroek negendaagse voor senioren in het voorjaar en in de zomer.

Pasjesavond

Iedere maandagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur is er pasjesavond voor alle leden. Je levert je pas in bij Joop en hij zorgt ervoor dat je de hele avond verschillende partijen op je eigen niveau speelt. Een leuke manier om snel mensen te leren kennen, en je hoeft zelf geen tennispartner te regelen!