Vrijwilligers

Tijdens onze gezelligheidstoernooien, clinics en feestavonden lijkt alles vanzelf te gaan. Schijn bedriegt: de vrijwilligers zijn de olie in de machine. Zij organiseren de hele boel en houden alle ballen in de lucht. En zijn vaak ook nog actief in de verschillende commissies. Voor het begeleiden van de jeugd bijvoorbeeld, of voor het organiseren van competities en evenementen. Zonder hun inzet zouden we ’t niet redden.

Ook iets doen? Informeer bij het bestuur of een van de commissies naar de mogelijkheden. Je kunt ook mailen naar vrijwilliger@tc-schiebroek.nl. Alvast bedankt!