Open toernooi

Het gezelligste toernooi van de regio

TC Schiebroek organiseert twee keer per jaar een open toernooi, in maart en in juli. De zomer Negendaagse is één van de best bezochte open toernooien in de regio !

Het voorjaarstoernooi is toegankelijk voor spelers in de categorieën 3 t/m 8 (categorieën 7/8 vanaf 17 jaar). Inschrijven voor dit toernooi, dat van 25 maart t/m 2 april plaatsvindt, kan t/m 18 maart 2017 via www.toernooi.nl. We zien je graag bij ons gezellige toernooi.

We spelen de zomer Negendaagse (15 t/m 23 juli) op basis van actuele rating en voor de derde keer verwelkomen wij ook dit jaar weer categorie 2 spelers!

Vragen? Mail naar negendaagse@tc-schiebroek.nl.