Lesreglement

Lesreglement First Services en TC Schiebroek

Hieronder vind je het reglement dat First Services hanteert gedurende het tennisseizoen 2017. Vragen of opmerkingen hierover kun je aan de trainer stellen, of per mail sturen aan claudia@firstservices.nl.

• Onder één lesuur wordt verstaan een tijdseenheid van 50 minuten. Je hebt 60 minuten de beschikking over de baan. Een half lesuur is 25 minuten.
  • Groeps- en/of privélessen die als gevolg van ziekte of verhindering van de leraar uitvallen worden ingehaald.
  • Het niet verschijnen van de cursist op de groeps- en/of privélessen is voor rekening van de cursist. Als de cursist voor aanvang van de cursus een blessure oploopt en niet in staat is te trainen, wordt het inschrijfgeld teruggestort.
  • Tenniskids is een groep van 6 personen.
  • De prijs voor groepslessen is gebaseerd op 4 personen. Bij kleinere groepen wordt de prijs per persoon hoger.
  • Tijdens schoolvakanties en op feestdagen wordt geen les gegeven en anders in overleg met de leraar.
  • Het lesgeld wordt voor aanvang van de eerste les geïncasseerd door TC Schiebroek.
  • First Services is niet aansprakelijk voor ongevallen en/of schade ontstaan tijdens de lessen.
  • Verregende lessen worden ingehaald volgens de standaard KNLTB regels: 1e regenles niet, 2e regenles wel, 3e regenles niet, 4e regenles wel enz.
  • De overeengekomen dag en tijdstip van de les zijn van toepassing op het hele seizoen. Eventuele aanpassingen kunnen alleen in overleg met de tennisschool worden gedaan.