Jeugdraad

Voor de jeugd, door de jeugd

De jeugdraad

Hallo allemaal,

Wij zullen ons even voorstellen. Wij, Amber, Job, Milou, Florian, Gabi, Benthe en Sefanja, zijn de jeugdraad van T.C. Schiebroek. Hier vertellen wij wat de jeugdraad inhoudt:

Wij organiseren leuke activiteiten voor de jeugd. Ook zorgen wij ervoor dat het voor de jeugd gezellig is op de tennisvereniging. Zo organiseren wij toernooitjes, feestjes en nog veel meer leuks! Wij verzinnen de gekste dingen!

Je kunt altijd met ons meedenken en je ideeën mailen naar jeugd@tc-schiebroek.nl

Natuurlijk tennissen wij ook allemaal en spelen wij competitie op zondag. We vinden het leuk als je komt kijken! En wil je een keer met ons tennissen, gewoon vragen!

Groetjes en tot snel op de tennisbaan,

De jeugdraad