mijn TC Schiebroek
 

De tennisschool

INSCHRIJVING ZOMER 2018 NU GEOPEND

First Services -we live tennis-

First Services staat onder leiding van Jeffrey en Matthew Pierot. Bij deze broers zit tennis in hart en nieren. Zij begonnen beiden al jong met tennissen en Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen. Zij namen de tennisschool over van Jillard Frenk, die al meer dan 25 jaar tennisles en -clinics gaf, en startten in 2010 met het totaal concept van de tennisschool, -winkel en -events. Met jaren ervaring op de tennisbaan kunnen zij zich met recht de tennis specialist noemen.

Tenniscultuur

Trainen bij First Services betekent onderdeel worden van een tenniscultuur. De trainers staan bekend om hun persoonlijke aandacht, goede technisch advies en energie. Als tennis specialist verzorgen zij naast reguliere lessen ook coaching, persoonlijke begeleiding naar bijvoorbeeld toernooien, een week zeer intensief trainen op een bepaalde techniek, etc. Met meer dan 27 jaar tennisles in de benen op verschillende tennisparken in de regio Rijnmond, staat kwaliteit altijd voorop. Dat geldt voor iedere doelgroep, van beginners tot zeer ervaren tennissers.
Ook voor een nieuwe uitrusting kun je bij First Services terecht. Neem een kijkje in hun winkel aan de Plaswijcklaan 56 of online op TennisFirst. Schiebroekers ontvangen 15% korting!

Clubtrainers

Jillard Frenk

Jillard leerde tennissen bij Schiebroek op 12-jarige leeftijd.  Drie jaar achter elkaar werd hij clubkampioen, waarbij hij in 1988 de finale won van Maurice Sluiter. Op zijn 17e gaf hij zijn 1e tennislessen voor Sport & Recreatie; mensen konden kennismaken met de sport tijdens een uur tennisles en een uur vrijspelen. Hij vervolgde zijn loopbaan als clubtrainer bij IJsclub Kralingen en Triomf en zette in de tussentijd zijn eigen tennisschool op, First Service (inmiddels overgevloeid in First Services o.l.v. Matthew en Jeffrey Pierot). Vroeger was Yannick Noah zijn inspiratiebron, tegenwoordig zijn dat Nadal en Federer. Hij speelt in het 1e herenteam van Schiebroek, o.a. met Matthew, Jeffrey en Maurice om een beetje in vorm te blijven. Jillard geeft je een goede basis om op door te ontwikkelen. Als Pietje Precies is hij scherp op details!

Maurice Sluiter

Na lange tijd is Maurice weer terug bij Schiebroek! Als 13-jarige begon hij met tennissen bij onze mooie club en na enige aansporing van zijn moeder was hij dagelijks op de baan te vinden, met zijn 6 jaar jongere broer Raemon. Toen won hij nog… dat was voorbij toen Raemon 13 was. Maurice geeft inmiddels 25 jaar tennisles en is sinds april 2016 aangesloten bij First Services. Nu training geven bij Schiebroek voelt als thuiskomen. Vroeger tenniste hij vaak met ouderen, vanwege hun vastheid, deze ziet hij nu nog steeds een balletje slaan op woensdag.  Een tennisheld of -idool heeft hij niet, maar als je hem vraagt hoe het eigenlijk moet, verwijst hij naar Federer. Waarom trainen bij Maurice? “Je gaat sowieso beter worden, linksom of rechtsom. Als ik iemand niet beter kan maken heb ik het zelf niet naar mijn zin”, aldus Maurice. Bij hem kun je terecht voor privé- en groepsles, met name voor de oudere jeugd en senioren.

Claudia den Hoed

Jonger dan 18 jaar of beginner? Grote kans dat je training krijgt van Claudia. Zij zorgt voor een stevige basis voor je tenniscarrière en beschikt over een TennisKids licentie. Claudia woont in Lekkerkerk met haar dochter en heeft daar ook de liefde voor de tennissport ontdekt op haar 9e. Ze geeft les sinds 2004 en heeft het erg naar haar zin bij het gezellige Schiebroek. Haar enthousiasme is aanstekelijk; veel kinderen zijn na een proefles lid geworden! Ze doet ook mee als trainer aan schoolsport 010, waar basisschool kinderen kennis kunnen maken met diverse sporten. Voor de nodige inspiratie kijkt ze graag naar Federer, ontspanning vindt ze tijdens een vakantie met veel zon en zee.

Overzicht tennislessen

Kies de les die het beste bij jou past! Wil je alle aandacht van de trainer voor jezelf en snel vooruitgang boeken, kies dan voor privéles. Leer je liever samen met anderen, dan past trainen in een groep beter bij jou.

Tenniskids 1 uur – 18 weken – 4 t/m 10 jaar (groep van minimaal 6) € 139,75
Combinatie lidmaatschap – jeugd t/m 10 jaar + 15 lessen (groep van minimaal 6)  € 140,00
Groepsles jeugd, 1 uur – 18 weken (groep van 4)  € 203,35
Groepsles senioren 1 uur – 18 weken (groep van 4)  € 245,75
Groepsles senioren 1 uur – 18 weken (groep van 4) – DALUREN  € 203,35
Duoles 1 uur – 18 weken  € 411,00
Duoles 1 uur – 18 weken – DALUREN  € 360,00
Priveles 1 uur – 10 weken  € 501,00
Priveles 1 uur – 10 weken – DALUREN  € 475,00
Priveles 1 uur – 18 weken  € 860,55
Priveles 1 uur – 18 weken – DALUREN  € 810,00
Priveles 30 min – 10 weken  € 293,45
Priveles 30 min – 10 weken – DALUREN  € 250,50

Voor meer informatie kijk op: https://www.firstservices.nl/inschrijven-tennislessen/tc-schiebroek/

Tenniskids
Kinderen t/m 10 jaar in de niveaus Rood, Oranje en Groen. Spelregels en soort tennisballen zijn per niveau verschillend en speciaal aangepast op echte tenniskids! (groepsgrootte: minimaal 6 personen)

Kinderen tot 10 jaar mogen 1 keer per jaar kiezen voor het combinatie lidmaatschap. Hiervoor krijgen zij een jaarlidmaatschap inclusief 15 tennislessen.

Jeugdles
Jongeren t/m 18 jaar. Privé, duo of groepsles (groepsgrootte: maximaal 4 personen); Selectietraining (groepsgrootte: maximaal 8 personen).

Volwassenen les
Privé, duo of groepsles (groepsgrootte: maximaal 4 personen).

Talentbegeleiding
Een totaalpakket aan professionele begeleiding, zowel full time als parttime. Maak samen met de trainer je trainingsplan en haal je zelf gestelde doelen! Inclusief coaching en begeleiding naar toernooien.

Wanneer

Je kunt kiezen voor 10 of 18 weken les. Het zomerseizoen begint de 2e week van april; het winterseizoen de 2e week van oktober. Gedurende deze periodes is instappen altijd mogelijk. De lessen zijn één keer per week en duren een uur, waarvan 50 minuten effectief les (resterende tijd voor inspelen). Trainingen van een half uur zijn ook mogelijk. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Inschrijven tennisles

Om les te kunnen volgen, moet je lid zijn van TC Schiebroek. Ben je nog geen lid? Klik op de button onderaan de pagina! Wel lid? Schrijf je direct in voor het komende trainingsseizoen bij tennisschool First Services.

WORD NU LID BIJ TC SCHIEBROEK

Wil je lid worden van de gezelligste vereniging van Rotterdam, of op maandag eens meespelen? Meld je aan of kom gewoon gezellig langs op maandag vanaf 19.30 en maak kennis met Joop en de andere leden!