Bouwen aan een gezonde toekomst

Om te bouwen aan een goede en gezonde toekomst van onze gezellige vereniging heeft TC Schiebroek een groot aantal sponsors. Zij hebben bijvoorbeeld een winddoek, een poster in een wandbord of een vlag op onze club hangen. Jaarlijks leveren zij een belangrijke bijdrage aan de vereniging.

Overzicht van alle sponsors

TC Schiebroek heeft al jaren een uitgebreid netwerk aan sponsors en is erg actief in het werven van nieuwe. Klik hier voor een overzicht van de huidige sponsors.

Sponsor worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors! Ook interesse? Klik hier voor de mogelijkheden. De aangegeven locaties op het tennispark zijn ten allen tijde onder voorbehoud van beschikbaarheid. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën rondom sponsoring of communicatiemiddelen? Mail naar sponsoring@tc-schiebroek.nl.

Club van 50

De club van 50 bestaat uit leden en supporters van TC Schiebroek die de vereniging een warm hart toedragen en deze gezamenlijk financieel willen ondersteunen. De Club van 50 wil met enige regelmaat iets extra’s kunnen doen voor de club en hun leden. Denk hierbij aan nieuwe aankleding van het park of een activiteit voor (jeugd)leden. Leden van de Club van 50 doneren ieder jaar als kleine sponsor een bedrag van € 50,- (meer mag uiteraard ook). Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich aanmelden. De leden krijgen een eervolle vermelding in het clubhuis en op de website, maar anoniem lid zijn van deze club is ook mogelijk. Vragen? Mail naar sponsoring@tc-schiebroek.nl.